SKŁADNIKI;
1/2 szkl kiełków z rzodkiewki
1/2 szkl kiełków słonecznika
1 pęczek dymki
5 dag orzechów włoskich
20 dag twarogu
2 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oliwy z oliwek
sól,pieprz
WYKONANIE;
Kiełki opłukać i osączyć.
Dymkę umyć,odciąć końce zielonych pędów i pokroić.
Orzechy grubo posiekać,twaróg pokruszyć.
Wymieszać kiełki,cebulę,orzechy i rozdrobniony twaróg.
Polać sosem przygotowanym z oliwy,soku z cytryny,soli i pieprzu.
1/2 szkl kiełków z rzodkiewki1/2 szkl kiełków słonecznika
1 pęczek dymki
5 dag orzechów włoskich
20 dag twarogu
2 łyżki soku z cytryny
2 łyżki oliwy z oliwek
sól,pieprz
WYKONANIE;
Kiełki opłukać i osączyć.
Dymkę umyć,odciąć końce zielonych pędów i pokroić.
Orzechy grubo posiekać,twaróg pokruszyć.
Wymieszać kiełki,cebulę,orzechy i rozdrobniony twaróg.
Polać sosem przygotowanym z oliwy,soku z cytryny,soli i pieprzu.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz