2 kiszone ogórki
pół główki kapusty
1 cebula
1 marchewka
1 cytryna
3-4 łyżki oliwy z oliwek
natka pietruszki lub koperku
sól, pieprz, cukier
WYKONANIE;
Kapustę drobno szatkujemy a ogóreki, marchewkę tarkujemy na dużym oczku tarki a cebulę drobno kroimy.
Gotowe warzywa skrapiamy sokiem z cytryny, wlewamy oliwę i przyprawiamy do smaku.
Dokładnie mieszamy i posypujemy natką pietruszki lub koperku.
pół główki kapusty
1 cebula
1 marchewka
1 cytryna
3-4 łyżki oliwy z oliwek
natka pietruszki lub koperku
sól, pieprz, cukier
WYKONANIE;
Kapustę drobno szatkujemy a ogóreki, marchewkę tarkujemy na dużym oczku tarki a cebulę drobno kroimy.
Gotowe warzywa skrapiamy sokiem z cytryny, wlewamy oliwę i przyprawiamy do smaku.
Dokładnie mieszamy i posypujemy natką pietruszki lub koperku.

Brak komentarzy:
Prześlij komentarz