SKŁADNIKI;
500g kapusty kiszonej
1 średnia cebula ( pokroić w kostkę)
1 marchewka( obrać i zetrzeć)
2-3 łyżki natki pietruszki ( drobno posiekanej)
1 łyżka oleju lub oliwy z oliwek
1 łyżeczka cukru
sól, pieprz do smaku
WYKONANIE;
Kapustę wycisnąć od soku i posiekaj na małe lub drobne kawałki, Dodajemy cebulę,marchewkę, natkę z pietruszki .Wymieszaj wszystko razem dodaj olej cukier wymieszaj i dopraw do smaku.
1 średnia cebula ( pokroić w kostkę)
1 marchewka( obrać i zetrzeć)
2-3 łyżki natki pietruszki ( drobno posiekanej)
1 łyżka oleju lub oliwy z oliwek
1 łyżeczka cukru
sól, pieprz do smaku
WYKONANIE;
Kapustę wycisnąć od soku i posiekaj na małe lub drobne kawałki, Dodajemy cebulę,marchewkę, natkę z pietruszki .Wymieszaj wszystko razem dodaj olej cukier wymieszaj i dopraw do smaku.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz