1 marchewka
3-4 liście kapusty pekińskiej
konserwowa papryka
pół pora
sól, pieprz
szczypta cukru
3-4 łyżki oliwy z oliwek
WYKONANIE;
Marchewkę obieramy i tarkujemy.
Paprykę kroimy w paski, kapustę kroimy na paski, pora w pół krążki.
Pokrojone warzywa wkładamy do salaterki i dodajemy oliwę, sól, pieprz, cukier.
Dokładnie wszystko mieszamy.
3-4 liście kapusty pekińskiej
konserwowa papryka
pół pora
sól, pieprz
szczypta cukru
3-4 łyżki oliwy z oliwek
WYKONANIE;
Marchewkę obieramy i tarkujemy.
Paprykę kroimy w paski, kapustę kroimy na paski, pora w pół krążki.
Pokrojone warzywa wkładamy do salaterki i dodajemy oliwę, sól, pieprz, cukier.
Dokładnie wszystko mieszamy.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz